torsdag 23 september 2010

Magnus Betnér, Saga teatern & Borås.



Jag kan väl säga så här det var en 3 enighet som fungerar väldigt bra. Fullsatt och skön publik! Anders Kettonen drog på fint, sen plocka Kotteby fint över det hela och öste på. Så spexa ja på till paus sen lämna vi över till Mr. Betnér skönt att se han köra även om han verka lagom bakfull. Vi körde ihop bara för någon veckan sen i Gbg. Lite lugnare tempo i Borås och mycket om valet så klart. Men folket jubla. Mannen har ju skrapa ihop mycket matrial helt klart under åren. Fint uppstyrt av Borås Standup!

Jag vet inte hur många komiker eller magiker det finns i Sverige. Även om ja ofta får frågan men kan tänka mig att det är ganska jämnt. Runt en 50tal som "livnär" sig på det och med ett skönt blandat gäng där bakom. I båda fallen. Det finns några frågor som dock skiljer naturligtvis dom här världarna åt. Den första och kanske vanligast i standupen är snarare ett påstående. -Jag skulle aldrig våga. Sen snackar man mest om roliga grejer. Det andra "magin" brukar ochså få en skön start med påstående. -Är du verkligen magiker? Men sen kommer det som skiljer det åt. Men kan man leva på det? Här kan man ju vända och vrida på alla dess svar i vokabulärerna.
Bill Gates med fler brukar berätta att vad man än gör i 10.000h så kommer du förmodligen ändå lyckas. Och ännu bättre om du fokuserar hårdare på detaljerna än målen. Ligger nog en del i det.
I slutet av dagen så visar sig det ändå vem du är. Förhoppningsvis för dig själv i alla fall. För när du inte längre har "något" annat då kommer det fram om hur rolig eller magisk man egentligen är oavsett. "You never know how strong you are until being strong is the only choice you have." Men de är ju ochså det vackra i vårt liv.
Att folk testar sig fram, lever för det dom tror på. Räcker nog med det för idag. Ha det underbart, and always live on the edge!

Inga kommentarer: