söndag 12 september 2010

పర్కెన్ స్తండుప్


Så var det dax för Standup under hösten på Parken i Göteborg.

Parken Standup Hösten 2010
13 sep MAGNUS BETNER,
Äntligen är det dags för denna komikergigant att inta scenen på Parken!
Magnus Betnér är känd från Parlamentet, Extra! Extra! Veckans nyheter, Sverige dansar och ler, Roast på Berns, Tal till nationen och mycket, mycket mer.
Med sin speciella stil, som beskrivs som provokativ och ironisk, behandlar han samhällskritiska ämnen och egna åsikter med en ton som präglas av satir och sarkasm. Betnér har bl a fått utmärkelsen Årets svenska komiker.
www.magnusbetner.com

Support: Shahin Dehghani (Konf) & Riku Koponen +Hemlis!


29 sep ROAR BREKKE (Norge)
Han har gjort standup i över 10 år. Jobbar med dom största företagen, kör revyer, ide spruta för TV och ses ständigt på klubbar runt omkring i Norge. Hans varumärke är att kombinera verbal humor med helt fantastiskt kroppsspråk! Vilket han skönt blandar med olika ljudklipp och musik. Det här måste man bara se. Dansstilar på stan, farsan på fotboll, kaos under julbordet.
Roar får dig att gapskratta till dina egna erfarenheter och tabbar. Underhåller verkligen med glädje i focus och det märks. Med en mor uppväxt på Hisingen har han äntligen hittat hem igen!
Vi är extremt glada att han kommer förbi och bjuder på en show som vi sent kommer glömma!
www.roarbrekke.no

Support :
René Brauer (Gbg), Mats Andersson (Malmö), Ibrahim Ebrima Faal (Stkh), Mattias Olsson (Malmö)

13 okt ARON FLAM
Det finns många komiker som försöker framstå som cyniska och hårda. Aron är cynisk och hård på riktigt. Det finns också många komiker som försöker vara roliga.
Aron är rolig på riktigt. Dessutom är han vass och påläst och det kanske är just det som får publiken att vrida sig av skratt gång efter gång trots hans ofta obekväma ämnesval och buttra yttre. Vi har sett han på RAW, Grillad & Norra Brunn!
Aron Flam är verkligen en frisk fläkt bland komiker i Sveriges mellanmjölksland.
www.aronflam.com

Support :
Kristian Kotteby (Gbg), Arnór Hermannsson (Island), Erik Börén (Malmö), Cecilia Ramstedt (Malmö)


27 okt MESSIAH HALLBERG
Messiah har redan medverkat i "Roast på Berns" och "RAW comedy club" på Kanal 5 och kom på andra plats i TV3:s ”Comedy Fight Club. En av huvudrollerna i Peter Magnussons nya humorserie "Stockholm-Båstad" i TV4, vara sidekick till Peter Settman i SVT:s valprogram "Elfte timmen". Apropå SVT så får Messiah en helt egen show på SVT play som heter Messiah Hallberg - frälsaren, premiär september/oktober och just det, han gör en roll i TV4:s "Solsidan". Framtiden stavas Messiah Hallberg! Mannen som fakturerar skrattsalvor och ger Östermalm ett ansikte!
www.rawcomedy.se/messiah-hallberg

Support :
Robert Larsson (Gbg), Noah Johansson (Stkh), Evelyn Mok (Sthk), Jacob Stalhammar (Gbg)







10 nov DAVID DRUID
Vass, hysteriskt rolig och ligger alltid lite före alla andra. En levande skrattexplosioner. Han jobbar hårt och levererar med snabba kvicka skämt. David putsar sitt material till fulländning. David har varit med i bland annat tv-programmet "Extra extra" Sidekick till programledarna på Sommarkrysset i TV4, programledare på Comedy Central och Vakna med the Voice i Kanal 5 på TV och på webben. Konferencier bl.a. för Stockholm Live på Gröna Lund..ja ni fattar. Han sitter på era läppar snart också!
www.daviddruid.se
www.youtube.com/watch?v=gn2zh9CKdTM

Support :
Henrik Blomkvist (Sthk), Joakim Thörn (Stkh), Anders Kettunen (Gbg), Emma Wessleus (Stkh)


24 nov ANDERS CELIN
Medverkade " i Sveriges Radio P3, där han blev den som fått flest anmälningar (36) till Radionämnden vid ett och samma radioprogram, vilket är rekord i Sverige. Dock utan att bli fälld. Han har synts på TV i Stockholm live, SVT och i RAW Kanal 5.
Han har lattjat med oss hela sommaren på RIX FM. Du kommer gråta, skratta och vrida på dig så som du inte trodde var möjligt. Det blir helt klart ett workoutpass i komikens tecken!
www.anderscelin.com

Support :
Robert Larsson (Gbg), Paul Lättvikt del Valle (Stkh), Kristian Flodin (Gbg), Anneli Abrahamsson (Gbg)
Välkomna! Säger konfrancierna Shahin Dehghani & Riku Koponen

Insläpp 19.00, på scen 21.00
Förköp & bordsbokningar sker på Parken eller via ticnet.se
Parken
Vasagatan 43 Göteborg
031-812812 info@parken.se
www.parken.se

Inga kommentarer: